skor

beställde just nya skor, hoppas dom är bra!


hårfärgikväll fick jag för mig att min hårfärg va ful, så de va bara att åka till konsum och köpa en ny, lite ljusare och mycke finare. nu ska jag plugga de sista inför mattetentan imorgon.

duktiga måndag

idag har jag anmält mig till att börja lämna blod, nu måste jag bara på en kontroll först för att kolla om mitt blod duger. sen har jag äntligen ringt bytt till tandläkare här i övik, tog bara 2 år. sen har jag gått i 50 min och de snöa så fint. nu ska jag duscha sen plugga matte (tenta på onsdag)


Oct. 23, 2012
LYCKO DAG

Alltså underbart!!
Dagen började med att jag fick veta hydrauliktenta resultatet 17,5 av 21 = VG, wohoo!! Sen efter skolan så åkte jag och hämtade ut min nya jumpsuit, har på den nu och den är så skön, denhär kommer jag nu att leva i. 
Igårkväll va jag så arg över att min telefon aldrig kom så jag skrev ett arg mail till dom att om den inte kommer inom en vecka så avbeställer jag skiten och köper på en annan affär istället och nu hade jag fått svar den är påväg hem till dig, borde komma imorgon hahaha ja tackarrrrr :)
Och igår hade jag en helt underbar dag med linnea i sundsvall; god hotellfrukost, bra å ha kläder (leggings, linnen) ett par skor, två paket, god lunch, god middag!
Nu imrgon har jag eltenta sen tar jag nog plugghelg tills på söndag

Jumpsuit


Beställde just en jumpsuit från www.wearit.se

HELG

Puuuh, hydrauliktentan är gjord och de kändes sådär.. Nu är de bara att invänta resultatet.
Men skit samma för nu är de heeeelg och vi ska åka till stugan.
På måndag börjar el-tentaplugget, öh ja vi har tenta 5 veckor irad.
 

I söndags bjöd mamma å lars på gooo mat: "grisknorrar", pommes, sallad, bea, lökringar och vitlöksbröd

Smart tjej


Hade matte tenta i fredags och idag fick vi resultaten: 34 av 40 = VG wohoo!!
Mindre kul är att på fredag har vi hydrauliktenta, fytusan de känns inte alls lika bra så de blir att plugga järnet hela kvällarna och sen hoppas på de bästa. Nått som är roligare är att på fredag åker vi nog till stugan,
sköööönt vore de. 
Nu ska jag duscha, koka palt sen sätta igång med de eviga plugget
 

RSS 2.0